Gourmetaften

 

Onsdag d. 19.marts 2025

 

Menu

 

Velkomst

 

Små hapsere

 

Vin: Muscaris Sec 2022, Mousserende vin fra Langå Søgård

 

 

Forret

 

Røget laks med Noilly Prat sauce

 

Vin: Rieling Gantzbrunnen 2021, Domaine Runner, Alsace

 

 

Mellemret

Røget andebryst med peberrodscreme og krydrede pæretern

Sprængt andesylte med syltede rødløg og karse

 

Vin: Rosé Mix 2022, Ros’evin fra Langå Søgård

 

 

Hovedret

 

Krondyrfilet med ovnbagte rodfrugter, hokkaido-bearnaise og kartoffelbøffer

 

Vin: Mucho Mas GOLD   fra vinhuset Felix d Solio

 

 

Dessert

 

Parfait med brændte figner

 

Vin: Tawny Port fra vinhuset Burmester